Werkzaamheden

Online werkzaamheden

Een administratie bijhouden is niet de kern van de onderneming en in veel gevallen ook niet iets waar de ondernemer mee bezig wil zijn. Het administreren is, niet geheel toevallig, juist wel onze passie en ons vak.

 

 

Uw administratie up to date

Wij zorgen er graag voor dat uw administratie en belastingzaken up-to-date zijn en inzicht geven in uw financiële situatie. Doordat wij een compact team zijn en werken met de meest geavanceerde software kunt u erop rekenen dat wij snel, transparant en met zorg uw administratie verzorgen.

 

Een voorwaarde om te realiseren waarvoor wij staan is dat administraties digitaal worden aangeleverd en gebruik wordt gemaakt van de geboden faciliteiten hiervoor.

Voordelen van administratie uitbesteden

Administratie werkzaamheden uitbesteden is voor u een financiële investering. Wij snappen dat u daar ook wat voor terugverwacht. De drie belangrijkste voordelen zijn:

  1. BWK heeft de financiële expertise in huis die zorgt voor een efficiënte administratie. Zo wordt uw administratie altijd met zorg beheert en is deze altijd en up-to-date.
  2. U kunt zich focussen op de kernactiviteiten en strategische doelstellingen van uw bedrijf. Financiële administratie is bij ons team van specialisten in goede handen.
  3. Onze financieel medewerkers zijn op de hoogte van de financiële wet- en regelgeving. Hiermee zorgt u ervoor dat uw administratie altijd aan de wettelijke vereisten voldoet.

Nauwkeurige digitale administratie

Of u nu een dienst aanbiedt, een webshop beheert of een bedrijf runt, BWK heeft een grote expertise op het gebied van financiële software. Het efficiënt beheren van uw financiële administratie is van belang voor het succes en de groei van uw onderneming. Onze digitale diensten kunnen u helpen om uw boekhouding, belastingaangiften en financiële rapportages naadloos en geautomatiseerd te laten verlopen. Dit bespaart u niet alleen kostbare tijd, maar minimaliseert ook fouten en zorgt voor nauwkeurige financiële gegevens.

 

 

Wij zijn sterk in digitale administratie:

  • Exact Handel
  • Exact Projectmanagement
  • Koppelen met externe software en platforms voor onder andere webshops

Kennismaking

Wij snappen dat het belangrijk is om een gevoel te krijgen bij wie eventueel met uw administratie aan de slag gaat. Daarom nodigen wij u graag uit, zodat u een beeld krijgt van het BWK Finance team.

 

Wilt u kennis maken? Neem contact met ons op, dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

 

 

 

>