• Duidelijk,
    Betrokken
    & Alert

een persoonlijke, slagvaardige en eigentijdse aanpak

Over ons

BWK Finance is de finance partner voor het MKB (tot circa 75 medewerkers). Mede doordat we gebruiken maken van geavanceerde software, kunnen wij de snelheid en kwaliteit garanderen waar wij voor staan.

 

In 2006 is BWK Finance opgericht door Wilko Korving, eerst als BWK Administraties en later is de naam gewijzigd in BWK Finance BV. Na jarenlange ervaring bij PWC besloot Wilko om zelfstandig en op zijn eigen manier klanten van dienst te zijn. Deze visie vertaalt zich in een persoonlijke, slagvaardige en eigentijdse aanpak. Later is Krijn Fieret hierbij aangehaakt. Inmiddels maken veel ondernemingen gebruik van de BWK aanpak.

 

Doordat wij volledig digitaal werken kunnen wij ook met trots zeggen dat ons kantoor nagenoeg paperless is. Dit geeft veel voordelen, zoals een efficiënt administratief proces wat zorgt voor een up-to-date administratie. Daarnaast heeft het een positief effect op het milieu en nog een groot voordeel, alle financiële gegevens staan beveiligd opgeslagen.

 

Groot netwerk van specialisten

Omdat we weten wat we kunnen en waar onze grenzen liggen hebben wij een groot netwerk van specialisten voor diverse (fiscale) disciplines om ons heen verzameld. Deze worden ingeschakeld indien wij denken dat dit nodig is, uiteraard altijd in overleg met u. Hierdoor wordt u altijd op een duidelijke en juiste wijze geadviseerd. Het team werkt duidelijk, betrokken en alert wat maakt dat u altijd op BWK kunt rekenen.

Lees meer

Het gespecialiseerde team

Het team van BWK bestaat momenteel uit 8 betrokken medewerkers. Persoonlijk contact met onze klanten is bij ons de basis.
Daarom bent u bij ons altijd welkom voor een kop koffie, dat zullen we niet in rekening brengen, beloofd.

>