Een mooi groeipad voor Sherwin

 

Maak kennis met Sherwin, een enthousiaste financieel medewerker bij BWK Finance. Sherwin, 24 jaar oud en afkomstig uit Voorburg, is al zo’n 3 jaar werkzaam bij het accountantskantoor.

 

“Toen ik hier binnenkwam, wist ik helemaal niets. Maar door te werken bij BWK Finance heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen.”

Na zijn studie accountancy kwam hij direct bij BWK Finance terecht. Dankzij zijn neef, die al bij het bedrijf werkte, kreeg Sherwin de kans om op gesprek te komen en werd hij aangenomen. Tijdens zijn inwerkperiode kreeg hij zelfs begeleiding van zijn neef. Momenteel is Sherwin ook bezig met een bachelor fiscaal recht, een studie die via BWK Finance wordt gefaciliteerd.

 

Één van de aspecten die Sherwin het meeste aanspreekt in zijn werk is de mogelijkheid om klanten volledig te bedienen. “Hier heb je de volledige verantwoordelijkheid over jouw klanten, wat bij de meeste kantoren niet het geval is,” vertelt hij. “Bij veel vacatures die ik tegenkwam tijdens het solliciteren, zat je echt op een eilandje en deed je slechts één soort werkzaamheden. Hier is dat anders. Geen dag is hetzelfde en je mag van doen. Het leukste vind ik het contact met de klanten, waarbij de communicatie laagdrempelig is,” voegt hij eraan toe.

 

Sherwin benadrukt het belang van praktijkervaring naast theoretische kennis. “Hoewel je op school de theorie leert, is praktijkervaring bij een werkgever echt onmisbaar,” legt hij uit. Bij BWK Finance heeft hij het geluk gehad om te leren van verschillende collega’s, die kennis en ervaring met hem delen.

 

Binnen het team worden ook regelmatig nieuwe ontwikkelingen op het gebied van automatisering en wet- en regelgeving besproken. Dankzij geavanceerde systemen kunnen ze efficiënter werken en meer tijd besteden aan de specifieke behoeften van de klanten. Bovendien kunnen ze potentiële fouten opsporen en corrigeren, waardoor ze een persoonlijke en nauwkeurige service kunnen bieden. Sherwin is enthousiast over deze mogelijkheid om meer aandacht te besteden aan de klant en een toegevoegde waarde te bieden in zijn werk bij BWK Finance.

 

Naast zijn persoonlijke ontwikkeling benadrukt Sherwin ook de voordelen van werken bij BWK Finance. “Voor mij is de locatie echt een pluspunt. Ik woon in Voorburg en heb dus een korte reistijd van ongeveer 12 minuten. Dat is ideaal.”

 

Er is bij BWK Finance een sterke onderlinge band tussen de collega’s. Ondanks dat het een klein kantoor is, is er veel persoonlijk contact en een hechte samenwerking. In tegenstelling tot grotere kantoren waar men vaak met tientallen collega’s werkt en de persoonlijke band minder prominent aanwezig is. Daarnaast biedt BWK Finance de mogelijkheid om te werken met een divers klantenportfolio, variërend van kleine tot grote bedrijven in verschillende sectoren. Denk aan makelaars, reisbureaus, bouwbedrijven en nog veel meer. Elke klant heeft een eigen specifieke werkwijze, wat zorgt voor een gevarieerde en uitdagende werkomgeving.

 

Tot slot deelt Sherwin een inspirerende quote: “Wil je jezelf ontwikkelen op hoog niveau, dan moet je hier zijn.” Deze quote weerspiegelt de groeimogelijkheden en uitdagende omgeving die BWK Finance biedt aan zijn medewerkers.

Wil je net zoals Sherwin in een stimulerende werkomgeving werken en jezelf verder ontwikkelen? Sluit je aan bij Sherwin en het team en ontdek hoe jij jouw vaardigheden kunt ontwikkelen bij BWK Finance.

Bekijk de vacatures

>