Rian benut al zijn talenten door van A tot Z het werk op te pakken

 

Maak kennis met Rian, een gewaardeerde medewerker bij BWK Finance. Sinds 2014 maakt Rian deel uit van het team en draagt hij bij aan het succes van het bedrijf.

 

“Het mooie van werken bij BWK Finance is dat je de mogelijkheid hebt om binnen het bedrijf te groeien. Je krijgt de kans om je kennis te ontwikkelen door te leren van ervaren collega’s en steeds meer verantwoordelijkheid te krijgen, zoals het werken met grotere klanten. Het bedrijf kijkt echt naar jouw persoonlijke krachten en wensen, en dat is iets wat ik enorm waardeer.”

Rian kwam bij BWK Finance terecht door heel veel toeval. Terwijl hij werkzaam was in het ziekenhuis, kwam hij in contact met Krijn, een collega wiens vrouw daar ook werkte. “Krijn vertelde me enthousiast over BWK Finance en de zoektocht naar nieuwe teamleden. Het was het perfecte moment, aangezien ik mijn HBO-accountancyopleiding had afgerond. Na het contact met Krijn volgde een gesprek en sinds 2014 werk ik met veel plezier bij BWK Finance.”

 

Één van de aspecten die Rian het meest aanspreken in zijn werk is de diversiteit van zijn taken. “Ik mag alles van A tot Z doen, van eenvoudige taken tot het opstellen van complexe jaarrekeningen en het adviseren van klanten,” legt Rian uit. “Het biedt me de mogelijkheid om mijn vaardigheden en kennis op diverse gebieden te benutten, en dat is iets waar ik enorm van geniet.”

 

Bij BWK Finance zijn er talloze voordelen voor medewerkers. Één van de opvallende aspecten is dat medewerkers de kans krijgen om direct contact met klanten te hebben en het volledige proces van A tot Z te beheren. Dit is geen vanzelfsprekendheid binnen accountancykantoren, waar medewerkers meestal aan specifieke taken werken.

 

Bovendien heerst er een gezellige sfeer op kantoor, waar er één keer in de twee weken samen geluncht wordt met lekkere broodjes en op vrijdag een uurtje eerder wordt afgesloten. Een ander voordeel is dat er een auto beschikbaar is voor medewerkers om naar klanten te reizen.

 

Naarmate medewerkers langer bij BWK Finance werken, worden ze beloond met extra vakantiedagen. Het streven is om overwerken zoveel mogelijk te voorkomen, waarbij collega’s elkaar ondersteunen om ervoor te zorgen dat het werk op tijd wordt voltooid.

 

Wat Rian ook waardeert bij BWK Finance is de ruimte voor persoonlijke hobby’s en activiteiten naast het werk. Als scouting lid gaat ieder jaar tijdens de eerste week van de zomervakantie op kamp. “Bij andere accountancykantoren mag je vaak niet weg tijdens drukke periodes, zoals het begin van de zomer, maar bij BWK Finance wordt er rekening gehouden met je persoonlijke situatie. Er wordt voldoende vrijheid geboden om persoonlijke interesses en hobby’s na te streven,” vertelt hij.

Ben jij op zoek naar een stimulerende werkomgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en diversiteit in taken kunt ervaren? Dan is BWK Finance de plek voor jou. Sluit je aan bij Rian en het team en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het succes van het bedrijf!

Bekijk de vacatures

>