Patty is blij met de stem die ze heeft bij BWK Finance

 

Al 12,5 jaar is Patty een zeer gewaardeerde collega bij BWK Finance. Begonnen als stagiair en verhuisde mee binnen Zoetermeer naar het huidige kantoorpand. Patty is niet het type dat graag in de schoolbanken zat. Daarom is ze blij dat ze veel in de praktijk kon leren. In de avond heeft ze de opleiding MBA gevolgd. Inmiddels heeft ze haar eigen klanten waarmee ze dagelijks bezig is. Ze helpt ze van begin tot het eind, van januari t/m december. Van administratie, jaarrekening, vennootschapbelasting, inkomstenbelasting tot salarismutatie.

 

 

“Omdat een klant echt jouw klant is, van contact tot alle financiële administratie, is het extra leuk als ze tevreden zijn!” benoemd Patty. De afwisseling in werkzaamheden vindt Patty zo leuk aan haar werk: mail beantwoorden, salarismutaties doorvoeren, boekwerk (klanten die dagelijks bijgewerkt moeten worden) en jaarrekeningen opstellen. “We vragen de klanten zelf actief om hun administratie bij te werken. Zo zijn we altijd bij!”.

Een van de redenen dat Patty al zo lang met veel plezier bij BWK Finance werkt is dat ze zich ook echt gewaardeerd voelt. De fijne voorwaarden (salaris en extra vakantiedagen) en de attente cadeaus met bijvoorbeeld kerst en een jubileum dragen hier zeker aan bij. Zo kreeg ze onlangs, met haar 12,5 jaar jubileum samen met haar partner, een luxe diner inclusief overnachting cadeau.

 

“Toen ik begon, ging alle administratie nog handmatig,” legt Patty uit. “Daar heb ik wel onwijs veel van geleerd. Tegenwoordig gaat alles digitaal. Hierdoor zijn we sneller klaar en daardoor kunnen we meer klanten helpen en heb je ook meer tijd voor persoonlijk contact”.

 

“Je hebt een stem”, vertelt Patty enthousiast. “Ook krijg je veel vertrouwen, verantwoordelijkheid en kun je je eigen planning maken. Met het hele team stem je de planning af en zorg je dat het werk op vrijdag om 16.00 uur gedaan is”. Wat Patty ook fijn vindt, is dat er regelmatig kennis gedeeld wordt in het team. Iedereen zit dan bij elkaar om het over Exact online te hebben of over fiscale zaken.

 

Over het BWK Finance team heeft Patty alleen maar goede woorden over. “Het team is onwijs gezellig en we doen regelmatig leuke dingen met elkaar. Zo gaan we lekker lunchen, hebben we uitjes met elkaar en ook samen met klanten!”. Ook benadrukt Patty dat de sfeer onderling heel prettig is, geen ellebogenwerk. “Samen helpen we onze 200+ klanten en zorgen we ervoor dat ze tevreden zijn”.

 

Naast haar werk heeft Patty ook een druk privéleven. Met schoolgaande kinderen matchen de werk- en privéagenda niet altijd even goed met elkaar. Sommige momenten wil je als ouders niet missen, maar die vallen precies in de werktijd. Zoals het uitzwaaien van je kind op weg naar een eerste schoolreisje. “Ze houden hier echt rekening met je thuissituatie. Iedereen denkt mee en is flexibel. Zo kan ik bij belangrijke momenten aanwezig zijn!”.

Ben jij op zoek naar een stimulerende werkomgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en diversiteit in taken kunt ervaren? Dan is BWK Finance de plek voor jou. Sluit je aan bij Patty en het team en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het succes van het bedrijf!

Bekijk de vacatures

>