BWK Finance ontvangt Gouden Luca van Exact

Met trots hebben we een Gouden Luca onderscheiding (level 3) van Exact in ontvangst genomen. Deze onderscheiding kregen we omdat we, ook het afgelopen jaar, wederom veel ondernemers hebben geholpen met het automatiseren van hun boekhouding in Exact Online.

 

 

De Gouden Luca onderscheiding wordt jaarlijks toegekend aan financiële kantoren die uitblinken in hun vakgebied en een significante bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de sector. Het bereiken van level 3 is een bewijs van de hoogstaande kwaliteit en deskundigheid die wij als BWK Finance bieden aan onze klanten.

 

Exact op bezoek bij BWK

Onlangs bezocht Exact het kantoor van BWK Finance om een exclusief interview te houden met eigenaar Wilko. Dit interview benadrukte de innovatieve aanpak en klantgerichte dienstverlening die BWK Finance kenmerkt.


Wilko, eigenaar van BWK Finance, deelde zijn enthousiasme: “BWK Finance heeft voor Exact Online gekozen als automatiseringsmiddel en strategisch partner met eenzelfde visie.”

 

Trots op onze digitale aanpak

Zoals blijkt uit de video: bij BWK Finance geloven we in de digitale aanpak. Met de slimme inzet van geavanceerde software, zoals Exact Online, zorgen we ervoor dat de financiële administratie van onze klanten dagelijks up-to-date is.

 

Daar blijft het niet bij. Naast het bijhouden van financiële administraties, zorgen we ook dat we optimalisaties signaleren. Daardoor haal je met ons niet alleen een uitvoerder voor je financiële administratie binnen, maar een partner voor de finance afdeling aan tafel. Ons doel is om samen met jou de beste resultaten te behalen. En dat maakt ons: duidelijk, betrokken en alert.

>